Om Claesson

Anno 1950

Familjen Claesson startade kökstillverkningen redan på 50-talet. Snickeriet ligger i Krylbo, på gångavstånd från den välkända järnvägsstationen. Här bygger vi våra kök ordervis utifrån varje beställares önskemål. Vi är noga med att det material och de beslag vi använder är av hög kvalitet då våra kök skall hålla att användas i många, många år.

När du först kommer till någon av våra butiker eller återförsäljare möts du av kunniga, erfarna och engagerade människor som brinner för inredning och design, och som är experter på att utforma genomtänkta lösningar. De hjälper dig hela vägen, från start till mål. Först tar inredaren noga reda på hur du vill att ditt kök ska se ut och vad du behöver – i butiken eller på plats hemma hos dig. Eftersom våra kök är genuina hantverk tillverkas det först när du har bestämt dig för hur du vill ha det. Därefter går din beställning till vårt snickeri där ett 15-tal skickliga hantverkare gör ritningarna till verklighet – ditt nya kök. Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög kvalitet. Med gedigna stommar, luckor och lådor.

Som kund hos oss har du många valmöjligheter, och det du ser under fliken ”Köksmiljöer” är bara smakprover på några grundutföranden. Tänk på att vi lätt kan ändra material, färg, mått och andra detaljer enligt dina önskemål.

Loading...

Snickeri

Vi ser vårt jobb som ett hantverk

I vårt snickeri i Krylbo i södra Dalarna produceras köken av erfarna och kunniga snickare och målare. Vi ser vårt jobb som ett hantverk, även om vi idag använder en modern teknisk maskinpark. Du märker det på att det mesta går att ordna, inte minst vad gäller form och färg. Till exempel går samtliga våra målade kök även att få handmålade, ett omtyckt tillval.

Som kund är du alltid välkommen att boka ett studiebesök hos oss för att titta på tillverkningen.

Kontakta oss