Cleasson_kok130

Från idé till klart

IN I MINSTA DETALJ

Tillsammans med våra utvalda och duktiga köksexperter ser vi till att hela din resa från idé till färdigt kök blir smidig och trygg. Du får professionell hjälp av en kunnig projektledare och köksdesigner genom hela processen. Det här är stegen i vår köksresa.

En bra början är att besöka någon av våra samarbetspartners och deras utställning och prata med deras köksdesigner. De visar dig sina olika utställningskök och berättar om alternativen och valmöjligheterna. Det är både inspirerande och lärorikt. Tillsammans går ni igenom era behov och önskemål för ert nya kök.

Många gånger gör även köksdesignern ett hembesök hos er för att få en bättre bild av hur kökets utformning kan anpassas, utifrån vilken stil ert hus eller er lägenhet har.

Annars är det vanligt att man utgår ifrån en ritning.

Utifrån era behov skissar nu köksdesignern på ett första förslag. Skissen presenteras vanligtvis med perspektivbilder och material- och färgprover. Förmodligen innehåller skissen en del idéer som ni kanske inte själva tänkt på. Köksdesignern har en unik erfarenhet och kunskap om hur man planerar ett funktionellt kök både i sin helhet och i detaljerna.

När vi är överens om ett passande förslag tar vi fram en ritning på ert nya kök, exakt anpassat till förutsättningarna hos er.

Utifrån ritningen gör vi en offert på hela köket, inklusive vitvaror och bänkskivor, alternativt med montering. Accepterar du den skriver vi ett avtal och sätter i gång. Nu får du också en mer exakt tidplan för hela arbetet.

När vi skrivit ett avtal börjar vi tillverka delarna till ert nya kök i vårt snickeri i Krylbo. Allt görs på ett hantverksmässigt sätt och med samma omsorg och noggrannhet som vi gjort i över 40 år nu. Våra duktiga möbelsnickare och hantverkare gör verklighet av era köksdrömmar. Och det är de små detaljerna, som många kanske inte ser, som gör det till ett äkta Claessonkök. In i minsta detalj.

Oftast levererar vi med egen bil.

Vissa av våra samarbetspartners erbjuder denna tjänst.